El Gremi de Ferreteria de Catalunya s’ha adherit aquest mes de juny a la Cecot. Així ho han formalitzat, mitjançant la signatura d’un conveni, el president de la Cecot, Xavier Panés, i el president del Gremi de Ferreteria de Catalunya, Andreu Maldonado, a la seu de la Cecot.

Aquest acord de col·laboració permetrà establir sinergies i defensar els interessos del sector de la ferreteria. Les dues entitats han formalitzat l’acord mitjançant la signatura d’un conveni, el president de la Cecot, Xavier Panés, i el president del Gremi de Ferreteria de Catalunya, Andreu Maldonado.

El Gremi de Ferreteria de Catalunya representa el comerç de ferreteria, subministrament industrial, bricolatge i parament per a la llar, enfront de l’Administració i les institucions públiques i privades; defensa els interessos del sector; col·laborar en la formació social i professional, i facilita tota informació necessària per als seus afiliats.

Així, amb aquest conveni, la Cecot i el Gremi de Ferreteria de Catalunya inicien una nova etapa de cooperació que beneficiarà a les empreses del sector, contribuint a la seva professionalització i competitivitat.

Més informació aquí.