S’obre el termini per participar en la 34a edició de la 080 Barcelona Fashion. Les sol·licituds per participar-hi s’han de tramitar a través del  Canal Empresa o l’apartat de Tràmits de la web de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació finalitza el 12 de juliol.

La participació en la pròxima edició de la plataforma 080 Barcelona Fashion s’obre a creadors i creadores emergents, dissenyadors i dissenyadores (amb establiment operatiu a Catalunya o a l’Estat ), empreses de moda amb establiment operatiu a l’Estat i amb presència en el mercat estatal i internacional.

Els dissenyadors i dissenyadores participants hauran d’acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre’s a presentar en primícia al 080 Barcelona Fashion la seva col·lecció Primavera/Estiu 2025 o bé Tardor/Hivern 2024-2025,en cas que segueixin l’estratègia “see now buy now”. A més, la col·lecció no ha d’haver estat presentada, en el mateix semestre, en cap altra plataforma estatal de promoció i comunicació nacional o internacional, entre altres requisits de participació.

Més informació aquí.