Cecot Comerç t’ajuda a tramitar els ajuts del CCAM. Aquest mes d’abril s’han publicat les bases reguladores de la convocatòria al DOGC i estem pendents que s’obri la convocatòria les pròximes setmanes. Des de Cecot Comerç et volem ajudar a sol·licitar la subvenció.

Aquest any, els ajuts del CCAM compten amb un pressupost de 8,4 milions d’euros i contemplen 9 programes diferents.

Els comerços i serveis podeu sol·licitar els programes 4 i 5.

Programa 4, de suport als establiments emblemàtics i singulars

La inversió mínima subvencionable ha de ser de 3.000 euros. Aquest programa és incompatible amb el programa 5. L’ajut serà fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 25.000 euros.

Programa 5, de suport a l’obertura, reforma i millora d’establiments, incloses les parades dels mercats municipals. Aquest any també preveu donar suport a les millores per optimitzar l’ús de l’aigua als establiments

Aquest programa preveu quatre àmbits de suport: recuperació de locals buits, reforma d’establiments, parades de mercats de venda no sedentària i adequació dels establiments per l’optimització de l’ús de l’aigua.

La inversió mínima subvencionable és de 2.000 euros i la subvenció pot ser fins al 50% de la despesa subvencionable i fins a un màxim de 5.000 euros. En el cas de les adequacions per l’aigua la inversió mínima subvencionable ha de ser de 1.000 euros i l’ajut pot ser fins al 50% de la despesa subvencionable amb un màxim de 3.000 euros.

Si vols que t’ajudem amb la tramitació demana’ns més informació al correu cecotcomerc@cecot.org.

Aquest servei té un cost de 275 euros per als socis i de 300 euros per als no socis. A més, si t’aproven l’ajut et podem ajudar a preparar la justificació, que tindrà un cost de 200 euros per a socis i 225 per a no socis.