Des de la Cecot, a través del nostre assessor en gestió econòmica, costos, marges i rendibilitat, Sebastià Garcia, t’oferim la possibilitat de rebre un diagnòstic gratuït per poder conèixer millor la situació del teu negoci i corregir aquelles coses que no funcionen o poden funcionar millor.

Ens trobem en un moment clau, ja que acabem de tancar els comptes de l’any 2022. Ara és el moment per analitzar la salut econòmica del teu negoci, comprendre els resultats obtinguts i, sobretot, preparar-se adequadament pels propers exercicis econòmics, després de 3 anys convulsos des de la pandèmia i l’augment de costos dels exercicis 2021 i 2022.

Estem segurs que la informació que et proporcionarà aquest diagnòstic et serà de gran valor per encarar els propers exercicis econòmics amb confiança i certesa.

Per sol·licitar el diagnòstic econòmic gratuït és imprescindible ser soci de la Cecot. Només es podrà oferir el diagnòstic gratuït a un número concret i limitat d’empreses i es farà per rigorós ordre d’arribada.

Per sol·licitar el diagnòstic cliqueu aquí.