Us facilitem les principals recomanacions de la Generalitat per als establiments alimentaris oberts amb motiu del COVID19
Pel que fa a RECOMANACIONS ESPECÍFIQUES per al sector destaquen:
- Rentar-se les mans minuciosament i de forma freqüent. Cal disposar sempre de sabó i eixugamans d’un sol ús.
- Com a sistema de desinfecció addicional al rentat de mans, es poden utilitzar desinfectants a base d’alcohol.
- Posar a disposició de la clientela desinfectants a base d’alcohol i guants per agafar qualsevol aliment no envasat i verificar que es respecti aquesta recomanació.
- Evitar la contaminació creuada entre els aliments i qualsevol font de contaminació, com per exemple els diners, telèfons o mobils o altres estres.
- Si s’utilitzen guants o mascaretes cal tenir en compte que poden ser un focus de contaminació. Cal tenir especial cura en la seva manipulació i eliminació així com canviar-los sovint.
- Les persones amb símptomes respiratoris o febre no han d’anar al lloc de treball.
- Extremar la freqüència de la neteja i desinfecció de tot l’establiment
- Realitzar una ventilació adequada els espais de treball, entra d’altres
MANIPULACIÓ D’ALIMENTS
Si feu manipulació d’aliments podeu consultar les recomanacions de la Generalitat en aquest enllaç.
REPARTIMENT A DOMICILI
També un enllacem informació útil si feu repartiment a domicili d’aliments aquí.
NETEJA I DESINFECCIÓ
Podeu consultar les recomanacions per a la neteja i desinfecció en empreses alimentàries per al a prevenció del coronavirus aquí.
Per a més informació podeu clicar aquí